Autómentés

Meghibásodott az autója, karambolozott, balesetet szenvedett?

Minden megbízást pontosan, az ügyfél igényei szerint végzünk el. Ebben jelentős segítségünkre van a komoly, európai szintű elvárásoknak is megfelelő autómentőnk, valamint kollégáink sok éves tapasztalata, szaktudása. Gépjárművünk megfelel a legkomolyabb emissziós elvárásoknak, így Európa bármely országába, városába célt érünk!

Partnereink túlnyomó többsége hosszú évek óta állandó megrendelőnk, ezzel is igazolva munkánk minőségét. Szerződéssel rendelkező ügyfeleknek,és visszajáró ügyfeleinknek egyedi kedvezményes árlistát alakítunk ki.

Szolgáltatásaink: autómentés, járműszállítás.

  • Autómentés belföldön és külföldön.
  • Díjmentes szaktanácsadás minden autómentés vagy autószállítás témát érintő kérdésben.

A vidéki kiszállás ára tartalmazza az autópálya diját. Szolgáltatásainkat a nap 24 órájában, az év minden napján igénybe vehetik.

Olcsó autómentés árak Budapesten és Pest megyében! Akciós autószállítás, Budapesten 10000Ft-tól, Vidékre, külföld 150Ft-tól / km. Minden autómentést, autószállító munkát egyedileg árazunk. Szolgáltatásainkat Budapesten a legkedvezőbb árakon nyújtjuk, a vidéki autómentés ár pedig olcsóbb, mint a személyszállítás szolgáltatás tarifái. Az autómentés profilunk kialakításánál ügyeltünk rá, hogy a kiváló szolgáltatások mellé nagyon kedvező árak társuljanak, cégünk jelenleg a legolcsóbb árakon dolgozik.

Személyszállítás, vagy több szolgáltatás együttes megrendelése esetén az ár megbeszélés alapján. Árainkat az általunk nyújtott szolgáltatások szerint dolgoztuk ki, jelenleg ezek az ország legolcsóbb autómentő, autószállító árai. 

Ha speciális mentési igénye van (csörlőre van szükség, nehezen hozzáférhető helyen van a jármű stb.) kérjük jelezze ügyeletes munkatársunknak. Árajánlat kéréshez kérjük hívja munkatársunkat, vagy ha nem sürgős kérjen egyedi árajánlatot emailben.

Hívása esetén az autómentővel lehetőségünk szerint azonnal indulunk.  Számunkra nagyon fontos ügyfeleink elégedettsége, és hogy pontosan azt kapják, amit szeretnének, ezért kérjük, hogy a mentéssel kapcsolatos összes információt mondja el munkatársunknak. Köszönjük megtisztelő érdeklődését!

Áraink az Áfát nem tartalmazzák!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.